Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

Het Nederlandse fietsenmerk BeOne biedt kwalitatief goede en betaalbare fietsen voor iedereen die op zoek is naar stoer, snel en strak, want dat zijn de modellen van BeOne die zich ook nog eens onderscheiden door de vormgeving. In dit artikel kun je meer lezen over fietsen van dit merk.


Collectie van BeOne
BeOne heeft een collectie die bestaat uit:
•    Mountainbikes
•    Racefietsen
•    Hybride fietsen
•    Cyclocross modellen
Ook kan men bij dit merk terecht voor fietsenframes. Bij alle modellen staan vormgeving, functie, details, kwaliteit en afwerking centraal en let men ook nog eens op de prijs.  

Materiaalgebruik en duurzaamheid
BeOne gebruikt kwalitatief goede basismaterialen, zoals hot melt carbon voor racefietsen, licht aluminium voor hybride fietsen en voor de mountainbikes hydroforming aluminium. Ook bij de materialen die voor de afwerking worden gebruikt staat kwaliteit voorop.

Aandacht voor gebruikerservaringen
BeOne krijgt continu inzicht in de ervaringen van de profrijders van het AA Drink Cycling Team, de ploeg van Leontien van Moorsel, en zorgt er mede op basis van deze feedback voor dat de fietsen steeds weer voldoen aan de hoogste eisen.

Verkooppunten en prijzen
Er is een uitgebreid netwerk van dealers en op de website kun je opzoeken welk verkooppunt bij jou in de buurt zit. Ook kun je hier informatie vinden over alle modellen met hun specificaties en prijzen. Meer informatie is hier te vinden: http://www.beone-bikes.nl

Offerte aanvragen ►►