Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Fiets Privé Plan!

In termijnen betalen en toch eigenaar.

U kunt al een Fiets Privé Plan afsluiten vanaf € 15,00 per maand (keuze uit 36,48 of 60 maanden).

LEES HIER ALLES OVER HET FIETS PRIVÉ PLAN ►►

Fiets Privé Plan!

Als het terrein je passie is.

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan! Met het Fiets Privé Plan kan je boetevrij inlossen. Ervaar de vrijheid.

Bekijk onze mountainbikes en ervaar de vrijheid ►►

 Een "Fatbike" scoren!

Doe je met het Fiets Privé Plan

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? U kunt het Fiets Privé Plan online aanvragen en veelal binnen 2 weken rijden en direct genieten.

Zoek snel je Fatbike uit ►►

Fiets Privé Plan!

Als je de show wilt stelen?

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Haal meer uit jezelf, je fiets en je carrière met het Fiets Privé Plan!

Geef je carrière een boost ►►

Fiets Privé Plan om naar school te gaan!

Heeft u schoolgaande kinderen en woont u net iets te ver van school. Dan kan het Fiets Privé Plan een uitkomst zijn. Met het Fiets Privé Plan kunt u schoolgaande kinderen het hele jaar door ideaal ondersteunen met mobiliteit, voor een gering bedrag per maand. Hiernaast hebben zij ook in hun vrije tijd de mogelijkheid om zich gezond en comfortabel te vervoeren.

De schoolfiets is bij ons al leverbaar vanaf € 15,03 per maand.

SCHOOLFIETS UITZOEKEN ►►


Fiets Privé Plan voor de wielrenner!

Heeft u een mooie nieuwe racefiets, triathlonfiets, mountainbike of fatbikefiets uitgezocht maar is de prijs toch net iets te hoog? Of geeft u het bedrag liever niet in 1 keer uit? Wij bieden u de mogelijkheid en de oplossing om uw fiets in gemakkelijke, maandelijkse termijnen te betalen.

De racefiets is bij ons leverbaar vanaf € 15,94 per maand.

WIELRENFIETS UITZOEKEN ►►


Fiets Privé Plan gewoon voor de kleur!

Uw fiets bestellen kan bij ons op verschillende manieren. U kunt on-line via de wesite bestellen, zelf een Fiets Prive Plan berekenen en aanvragen, maar ook gewoon via uw eigen rijwielspecialist behoort tot de mogelijkheden. Met het Fiets Privé Plan bedraagt het minimale aankoopbedrag  € 649,-  het minimale maandbedrag bedraagt dan € 14,80 bij een looptijd van 60 maanden.

Liefde op het eerste gezicht!

ALLE MOUNTAINBIKES BEKIJKEN ►►


Fiets Privé Plan voor woon-werk verkeer!

Het Fiets Privé Plan is een krediet voor consumenten. De acceptatie is afhankelijk van o.a. het wederkerend inkomen, leeftijd, een Nederlandse woonadres en een privé rekening. De toetsing vindt plaats bij het BKR in Tiel. Uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Maar in uw vrije tijd is het ook prima genieten op deze woon-werkfiets.

De woon-werkfiets is bij ons leverbaar vanaf € 14,80 per maand.

WOON-WERK FIETS UITZOEKEN ►►


 

Fiets Privé Plan voor de Elektrische rijder!

Helaas ligt de aanschafprijs van de betere elektrische fiets al gauw rond de € 2.000,-. Een bedrag wat niet iedereen direct op de plank heeft liggen. Met het Fiets Privé Plan kunt u voor een vast  maandbedrag onbeperkt genieten van uw nieuwe elektrische fiets. Aanvragen en bestellen is simpel, snel en discreet on-line te regelen.

De elektrische fiets is bij ons leverbaar vanaf € 23,50 per maand.

ELEKTRISCHE FIETS UITZOEKEN ►►


Als u reiskosten door de baas worden vergoed!!

Als medewerker krijgt u veelal een reiskostenvergoeding. Deze kan in Nederland maximaal oplopen tot 19 cent per kilometer zonder fiscale gevolgen. Deze vergoeding is vrij te besteden aan woon-werkverkeer, het maakt hierbij niet uit of dit met de fiets gebeurd. Stel een enkele reisafstand van uw woning naar uw vaste werkplek is 12 km en u werkt 5 dagen per week. De reiskostenvergoeding is dan  € 81,32 per maand. Vanuit deze vergoeding kunt u op basis van 36 maanden met het Fiets Privé Plan al een fiets uitzoeken voor een bedrag van € 2.400,00

Wat een reiskostenvergoeding al niet te weeg kan brengen!

REKENVOORBEELD ►►


Fiets Privé Plan berekenen!

U kunt hier direct het maandbedrag van uw Fiets Privé Plan uitrekenen. Het maakt niet uit, of het nu om een gewone, elektrische of sportfiets gaat. Fiets Privé Plan dat is slim bekeken!

Fiets Privé Plan berekenen ►►