Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Fiets Privé Plan nader bekeken!

Het Fiets Privé Plan is een krediet voor consumenten en is te vergelijken met het kopen op afbetaling. Het Fiets Privé Plan kunt u als particulier aangaan. U betaalt over een afgesproken termijn, periodiek een vast bedrag aan aflossing en rente. Met het Fiets Privé Plan bent u gelijk eigenaar van uw nieuwe fiets. Voor de componenten zoals een verzekering, onderhoud, accessoires enz. dient u zelf zorg te dragen, maar kunnen met uitzondering van het onderhoud wel in het Fiets Privé Plan worden opgenomen. Heeft u een prachtige fiets gezien en wilt u het geld niet in één keer uitgeven, dan kan het Fiets Privé Plan een oplossing zijn. Met het Fiets Privé Plan houdt u gespaard geld vrij voor onverwachte uitgaven. U hoeft geen aanbetaling te doen en tevens kunt u boetevrij, extra aflossen, waardoor u minder rente betaald.


Maandlasten verrekenen?

Met het Fiets Privé Plan kunt u prima de maandlasten verrekenen met een eventuele (reis) kostenvergoeding van uw werkgever. Steeds meer werkgevers adviseren vanuit hun MVO beleid hun medewerkers om de auto vaker te laten staan en gebruik te maken van de fiets. Zij beoordelen dit als een geweldig alternatief voor woon-werk of lokaal zakelijk verkeer. Het vergt minder ruimte, is een oplossing voor het parkeerprobleem, het kost minder geld, van files is geen sprake en het past prima in een gezonde, groene levensstijl.

Omdat een fiets voor woon-werkverkeer voor de werknemer een extra uitgave met zich meebrengt, is het belangrijk te weten, dat steeds meer werkgevers deze vorm van mobiliteit te faciliteren. De werkgever kan immers het maandbedrag via de loonstrook verrekenen met de (reis) kostenvergoeding. Als werknemer mag u bij de werkgever de kosten van woon-werk verkeer en dienstreizen declareren. Hierbij is belastingvrij het maximum op 19 eurocent per kilometer gesteld.


De voordelen van het Fiets Privé Plan

Je bent gelijk eigenaar.

Aflossingen voldoen vanuit vergoedingen van je werkgever.

Je hebt de mogelijkheid om boetevrij in te lossen waardoor je minder rente betaalt.

Zonder aanbetaling fietsen en geld vrijhouden voor andere uitgaven.

 Een onbeperkt aantal kilometers rijden en milieuvriendelijk aan vervoer komen.

Een verzekering tegen diefstal, pechhulp en schade kan worden opgenomen.

Een kwalitatief betere, luxere fiets aanschaffen.

Ideaal om naar school gaande kinderen van mobiliteit te voorzien.


Fiets Privé Plan! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Naar de hoofdpagina ►►