Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Hoe werkt het Fiets Privé Plan!


Stap 1 - U wilt een nieuwe fiets

► U overweegt de fiets te kopen op afbetaling met het Fiets Privé Plan.

Stap 2 - Fiets uitzoeken

► Ga in de bovenbalk naar fiets uitzoeken. Bij elke fiets staat het maandbedrag vermeld. Als u een keuze heeft gemaakt, ziet onder de advertentie het tabblad Fiets Privé Plan aanvragen.

Stap 2a - Fiets uitgezocht

► Als u al een fiets heeft uitgezocht en u weet de prijs, dan kunt u ook direct een aanvraag indienen. U kiest voor Fiets Privé Plan aanvragen in de bovenbalk. De rest wijst voor zich.

Stap 3 - Aanvraag indienen

► U vult het formulier in en klinkt op verzenden. Uw aanvraag wordt beoordeeld en de uitslag ontvangt u per mail, meestal op dezelfde, of op de eerst volgende werkdag.

Stap 4 - Goedgekeurd of afgewezen

► Bij een acceptatie ontvangt u de contracten inclusief een begeleidende brief. De contracten dient u uit te printen, te controleren, te ondertekenen en per post op te sturen naar:         

----------------

DeLeaseWinkel
T.a.v. New Business
Aert van Nesstraat 1N
2901 BH Capelle a/d IJssel

----------------

Stap 5 - Bestelling afronden

► Na ontvangst van het getekende contracten, zal één van onze medewerkers telefonisch de bestelling met u doornemen. Hierna wordt uw fiets definitief besteld.

Stap 6 - De fiets wordt afgeleverd

► Zodra uw bestelde fiets rijklaar is, wordt u geinformeerd over de levering. Bij levering tekent u de afleverbon en het contract gaat in.


Fiets Privé Plan! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Naar de hoofdpagina ►►