Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Hoe bestel ik mijn Leasefietsen?

Als u ervoor kiest om uw mobiliteit binnen uw bedrijf in te vullen door gebruik te maken van Full Service Fietslease zijn er verschillende mogelijkheden om uw fietsen te bestellen. Vanwege de uitgebreide keuze in fietsen en uitvoeringen is het wellicht verstandig dat u zich eerst laat adviseren bij het vinden van de meest geschikte fietsen voor uw bedrijf.

Dit kan eventueel bij uw lokale rijwielspeciaalzaak maar onze ervaren medewerkers zijn u natuurlijk ook graag van dienst.


Uw Leasefietsen on-line bestellen gaat als volgt!

Zodra u de juiste fietsen heeft uitgezocht gaat u naar onze website onder de kop "Fiets uitzoeken" en selecteert de betreffende fiets(en).

De leasetarieven staan direct bij de fiets vermeld, u bepaald de looptijd en u vult het aanvraagformulier in en verzend uw aanvraag.

 Uw aanvraag wordt door ons in behandeling genomen en na acceptatie worden de contracten opgemaakt.

Zodra alle benodigde contracten zijn ondertekend en verwerkt worden uw fiets(en) besteld.

Uiteraard verzorgen onze medewerkers het hele traject van bestelling tot aflevering en heeft u er zelf geen omkijken naar.


Wij adviseren u graag!

Voor bedrijven of instellingen met veel medewerkers beschikken wij over een team met specialisten die u graag begeleiden in het totale proces. In overleg wordt er bepaald wat de best passende oplossing is voor het bedrijf en haar medewerkers. Dit kan uiteenlopen van zoals wij vaak zeggen "Een stuur en een paar wielen" tot pasklare maatoplossingen.

U maakt een afspraak met één van onze medewerkers.

Deze bepalen samen met u o.a. de keuze van de fiets, de looptijd en de voorwaarden die u als bedrijf stelt.

Aan de hand van de conclusie wordt een offerte opgesteld.

Na akkoord van de offerte wordt deze in een contract omgezet.

Zodra alle benodigde contracten zijn ondertekend en verwerkt worden uw fiets(en) besteld.

Uiteraard verzorgen onze medewerkers het hele traject van bestelling tot aflevering en heeft u er zelf geen omkijken naar.


Zakelijk "All Inclusive" rijden doe je met Full Service Fietslease!

Meer gemak bestaat er niet.