FULL SERVICE LEASE AANVRAGEN

FULL SERVICE LEASE IS ALLEEN ZAKELIJK AF TE SLUITEN.

Fietslease in de meest uitgebreide vorm noemen we Full Service Fietslease en is zakelijk af te sluiten. De leasemaatschappij en u als bedrijf sluiten als het ware een "All Inclusive" contract af, om voor een bepaalde periode één of meerdere fietsen te gebruiken. U betaalt hiervoor, een van te voren overeengekomen, vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. Het grote voordeel is dat u als klant van tevoren een duidelijk overzicht heeft van de maandelijkse kosten. Met de inzet van fietsen door middel van Full Service Fietslease heeft u geen onverwachte kosten, kunt u eenvoudig budgetteren en heeft u altijd de beschikking over milieuvriendelijke vervoermiddelen. Hiernaast wordt u compleet ontzorgd en ontlast op het gebied van uw mobiliteit.


BEPAAL DE DOOR U GEWENSTE LOOPTIJD

Let op! Full Service Lease is inclusief verzekering, pechhulp en onderhoud. Op race en off-road fietsen is het onderhoud uitgesloten.


UW GEGEVENS


BANKGEGEVENS


LEGITIMATIEBEWIJS

Gelieve hier een foto te uploaden van het legitimatiebewijs van diegene die bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven op het uittreksel.


OPMERKINGEN / VRAGEN