Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Hoe werkt het?

Onderstaand geven wij u stapsgewijs weer hoe u op een vrij eenvoudige manier uw klanten kunt bedienen met onze leaseproducten. Mochten er er echter toch nog vragen of onduidelijkheden bestaan schroom niet ons te bellen of te mailen onze medewerkers zijn u graag van dienst.


Stap 1 (Fiets uitzoeken)

Er zijn verschillende manieren om een fiets uit te zoeken op de website van DeLeaseWinkel. Dit kan in de bovenbalk bij "Fiets Uitzoeken" of te "Zoeken op Merk" maar ook is het mogelijk om te zoeken op "Fietsmerk en type". Bijvoorbeeld Sparta Marathon.

 


Stap 2 (fiets gevonden)

Als u uw fiets heeft gevonden kunt u met het vergrootglas de foto vergroten. Door op de rekenmachine te klikken gaat u naar de fiets en alle tarieven inclusief de bijhorende looptijden Fiets Privé Plan, Fiets Privé Lease en Full Service Lease worden direct inzichtelijk.


Stap 3 (Ga naar het aanvraag formulier)

Als u op de rekenmachine heeft geklikt wordt de advertentie van de fiets geopend. Onder de tarieven ziet u 4 tabbladen. U opent het tabblad levering via de dealer en u komt op het aanvraagformulier. Vergeet niet hier uw naam als leverende rijwielzaak in te vullen en de gegevens van de klant.  In de advertentie leest u de tarieven en kunt nu een keuze maken voor de leasevorm en de looptijd. Hierna verzend u de aanvraag.

Voorbeeld van de advertentie ►►


Stap 4 (De beoordeling)

Na het verzenden van het aanvraag vindt er aan de hand van de verstrekte gegevens een eerste kredietcheck plaats. Als deze positief is, ontvangt de aanvrager een link met een "Persoonlijk Aanvraagnummer". Deze link en dit nummer zijn belangrijk omdat de aanvrager hiermee in een besloten omgeving extra informatie aan zijn of haar dossier met toevoegen. Dit geldt echter uitsluitend voor het Fiets Privé Plan en Fiets Privé Lease.

Voor Full Service Lease is de ontvangen informatie veelal toereikend voor een Go of een No-go.

Na een positieve beoordeling ontvangt de aanvrager de contracten en als deze getekend naar ons zijn teruggestuurd zal de fiets bij u worden besteld.

Wij wensen u veel succes met de leaseproducten van DeLeaseWinkel.
"Fietslease dat is snel en slim geregeld"

Aanmelden als partner ►►