Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Het Fiets Privé Plan koppelen aan uw website!

DeLeaseWinkel kan u op verschillende manieren faciliteren om Het Fiets Privé Plan bij uw klanten onder de aandacht te brengen en hiermee uw verkoopkansen aanzienlijk vergroten. Door een weblink van het Fiets Privé Plan te plaatsen op uw website heeft u er geen omkijken naar en kunt u on-line uw klanten faciliteren met betalen in termijnen. Na realisatie neemt DeLeaseWinkel alle back office activiteiten voor u als rijwielspecialist uit handen en kunt u zich concentreren op de bestelling en levering van de fiets(en).


iFrame op maat

De geplaatste weblink verwijst naar een speciaal voor u gemaakt iFrame. Standaard worden bij oplevering van het iFrame de door u vertegenwoordigde fietsmerken toegevoegd. Tegen meerprijs is het iFrame te personaliseren met een frontpagina foto van uw eigen bedrijf. De bijdrage in de kosten voor het bouwen en het onderhouden van het iFrame "Fiets Privé Plan" is slechts € 250,- exclusief BTW per jaar. Onder de knop aanmelden kunt u uw aanvraag voor het iFrame Fiets Privé Plan compleet maken.

AANMELDEN ALS PARTNER ►►


Marketing & Support

DeLeaseWinkel heeft de beschikking over reclamemogelijkheden die u kunt bestellen en altijd in uw winkel herkenbaar zijn.


Wij zijn u graag van dienst?

  • Telefonisch - Tijdens kantooruren via +31 (0)10 442 46 12.
  • On-line - Vul het contactformulier in. Wij nemen wij contact met u op.
  • Email - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afspraak maken om partner te worden ►►