Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

Sensa wordt gemaakt in het altijd prachtige oosten van Nederland. In Almelo vindt de laatste assemblage van de Sensa fietsen plaats. De mannen van Sensa zijn zelf ook fanatieke fietsers. De Alpen, Pyreneeën, de Ardennen en natuurlijk de Nederlandse polder worden regelmatig aan gedaan op de racefiets, mountainbike en hybride. Ook is Sensa sponsor van een groot aantal renners, waardoor Sensa een hoop kennis binnen krijgt en kan verwerken in de fietsen.

Sensa Racefiets

Sensa heeft een prachtige collectie racefietsen. Sensa racefietsen staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het begint allemaal met de Prima-collectie; perfecte racefietsen voor beginners. Vervolgens gaat het naar de Umbria, een serieuzere fiets met een iets sportievere houding.

Vervolgens komen de Sensa Romagna, de Sensa Emilia (voor dames), de Sensa Trentino, de Sensa Fermo (Sensa’s cyclocrosser), de Sensa Toscana, de Sensa Lombardia, de Sensa Giulia, de Sensa Calabria, de Sensa Rapido en de Sensa Aquila in de hiërarchie voor. Alle modellen hebben unieke, aerodynamische en comfortabele eigenschappen en zijn vaak naar wens als Custom of als Special te verkrijgen.

Sensa Mountainbike

De Sensa mountainbikes hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een traditionele geometrie. Als een van de weinige merken anno 2015 heeft Sensa een groot assortiment 26” mountainbikes. Natuurlijk gaat ook Sensa mee met de tijd; de Fiori, de Purdoi, de Livigno en de Merano hebben 27.5” wielen, de Merano, de Sella en de Fiori zijn ook als 29er verkrijgbaar.

Het is duidelijk dat Sensa uit Nederland komt; het merendeel van de modellen is namelijk naar wens ook uit te rusten met een vaste voorvork, speciaal voor strandraces!

Sensa Hybride

Speciaal voor de polder en duinpaden heeft Sensa de Cross-collectie. Deze heerlijke collectie crosshybrides zijn er ook als Cross Travel, waarbij ze klaargemaakt zijn voor vele zorgeloze vakantiekilometers.

Sensa Custom, Sensa Special

Opvallend is dat Sensa een Custom-collectie heeft. Dit is niet zo uitgebreid als Trek’s Project One, je kan namelijk geen unieke kleurcombinatie kiezen van het frame, maar het merendeel van de fiets is naar wens samen te stellen! Sensa doet dit zelf ook al, met de Special serie. Hierdoor krijg je een aantal unieke modellen voor een zeer scherpe prijs.

Kwaliteit

Net als vrijwel ieder ander fietsmerk laat Sensa haar frames, volgens strenge kwaliteitseisen, produceren in Azië. Daarna worden alle frames opgestuurd naar Nederland, waar ze in Almelo af gemaakt worden met onderdelen van Supra (Sensa’s eigen onderdelenlijn) en Shimano. Het zijn allemaal beproefde onderdelen met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Garantie

Sensa heeft goede garantievoorwaarden. Zo krijg je 5 jaar garantie op een alu frame en 3 jaar op een carbon frame. Op ongeveerde vorken zit 5 jaar garantie, op het lakwerk en overige onderdelen 2 jaar. Wel is het belangrijk om de fiets ieder jaar onderhoud te geven bij een Sensa dealer. Voor meer informatie zie de Sensa website op: www.sensabikes.com

SENSA UITZOEKEN