Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

 

Batavus is een bekend Nederlands fietsmerk. De Batavus fietsen zijn al sinds 1909 op de Nederlandse markt te vinden! Oprichter Andries Gaastra bracht de Batavus fietsen al eerder op de markt, maar in 1909 werd het merk gedeponeerd. Batavus biedt een grote collectie stadsfietsen en e-bikes, geperfectioneerd voor de Nederlandse, Deense en Amerikaanse markt.

Batavus Elektrische Fietsen / E Bikes

Het merendeel van de Batavus stadsfietsen is ook verkrijgbaar als e-bike. Voorbeelden hiervan zijn de E-Diva, de E-Blockbuster en de Tierra E-GO.  Batavus gebruikt een vijftal motoren voor de e-bikes. Het merendeel heeft een Bosch middenmotor, een gedeelte de door Batavus, Koga en Sparta gebruikte E-Motion techniek, een fiets met ION motor en twee modellen met de krachtige Yamaha middenmotor. Ook bijzonder is de RemovE techniek, waarbij de accu verwerkt zit in de kettingkast.

Batavus Mambo

Een van de meest grensverleggende modellen is de Batavus Mambo. Deze stadsfiets is namelijk ook beschikbaar als Batavus Mambo DeLuxe. De eerste drie letters van het model laten doorschemeren waar de fiets voor is bedoelt: Mama’s. De Mambo is de eerste moederfiets, en zorgde voor een ware revolutie. Andere stadsfietsmerken kwamen ook op de markt met moederfietsen. De Batavus Mambo heeft er ondertussen ook een zusje bij gekregen, de Batavus Rumba.

Batavus Stadsfietsen

Naast de Batavus Mambo heeft Batavus veel meer stadsfietsen. Er zitten gave transportfietsen tussen, sportieve modellen, zoals de Batavus Zonar, Dinsdag en Stratos, en degelijke, comfortabele stadsfietsen, veelal vernoemd naar mooie gebergtes of grote steden.

Kwaliteit

De eerste Batavus stadsfiets kwam in 1907 op de markt! Batavus bestaat dus al meer dan 100 jaar in Nederland. De frames van Batavus, zij het in aangepaste vorm, worden ook door Koga gebruikt! Batavus maakt gebruik van onderdelen van o.a. Shimano, Yamaha en Bosch, allemaal grote en bekende merken die hun kwaliteit in de fietsenwereld al lang bewezen hebben!

Garantie

Batavus geeft lange garantie op hun fietsen. Frame en ongeveerde vorken hebben maar liefst 10 jaar garantie! Verende voorvorken hebben een garantie van 2 jaar, hetzelfde geldt voor roestvorming binnenuit en de kwaliteit van de lak. Natuurlijk zitten er wel regels en voorwaarden aan vast, die kan je hier terugvinden: http://www.batavus.nl

BATAVUS UITZOEKEN