Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

Gazelle bestaat als sinds 1892! En is vanaf het begin af aan een van de bekendste en grootste fietsfabrikanten van Nederland. Gazelle zit in het Veluwse Dieren en Apeldoorn, en maken per jaar meer dan 300.000 fietsen, die heel de wereld over gaan! Gazelle kreeg in 1992 het predicaat Koninklijk en kreeg in 1996 een ISO-9001 certificeren. Het is dus een serieus merk!

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Gazelle Elektrische Fietsen

Je ziet ze overal, de elektrische fietsen van Gazelle. Gazelle E-bikes hadden de naam Gazelle Innergy en Gazelle EM voor de modellen met middenmotor. Vanaf modeljaar 2015 is dat anders. De modellen met een voorwielmotor heten Hybrid Front, de modellen met middenmotor Hybrid Mid.

Gazelle biedt een grote variëteit aan motoren. Naast een aantal modellen met het eigen Innergy-systeem, is Gazelle overgegaan op voorwielmotoren van Panasonic. Voor de middenmotoren wordt er door Gazelle geshopt bij Bosch en Impulse. De Impulse motor is er in twee soorten, eentje met de accu onder het zadel, direct geplaatst op de motor, en eentje met de accu onder de bagagedrager.

Ook niet vanaf modeljaar 2015 is een E45, de Gazelle Impulse EM Speed 2015. Dit model is gebaseerd op de Kalkhoff en Focus Impulse S10, en biedt een ondersteunde topsnelheid van 45 kilometer per uur!

Gazelle Stadsfietsen; de Gazelle Orange

Naast elektrische fietsen heeft Gazelle heel veel leuke stadsfietsen! De bekenste is de Gazelle Orange. Vanaf modeljaar 2015 heet het merendeel van de modellen ook Orange, gevolgd door een C (van city en comfort) of T (van trekking en touring), door een cijfer (om het aantal versnellingen te weergeven) en eventueel een plus (om aan te geven of het een geveerde voorvork is).

Naast de Orange is er de Paris, de Esprit en de Chamonix. Gazelle heeft ook een grote collectie transporters en lifestylefietsen, zoals de Gazelle Van Stael 2015, de HeavyDutyNL serie, de Classic serie en de Miss Grace.

Gazelle Moederfiets

De Gazelle Bloom is de meest bekende moederfiets van allemaal. Deze Gazelle moederfiets kenmerkt zich door zijn hippe design, en grote ruimte tussen het stuur en het zadel.

Gazelle Sportief

In 2013 en 2014 was het over met sportieve Gazelle fietsen. Vanaf modeljaar 2015 is er de CityZen, een sportieve fitnessfiets met de bekende Gazelle kwaliteit. De Gazelle CityZen is er als S9 (met derailleur) en als C7 (met naafversnelling en spatborden)

Kwaliteit

Gazelle staat al jaren lang bekend om hun geweldige kwaliteit. De frames zijn zo’n beetje de beste en meest duurzame Nederlandse frames die er te krijgen zijn. Het merendeel van de Gazelles is uitgerust met een Shimano naafversnelling. Deze Nexus groep gaat al jaren, probleemloos mee!

Qua motoren gebruikt Gazelle de betrouwbare Duitse technieken van Impulse en Bosch. Ook wordt er sinds modeljaar 2015 gebruik gemaakt van Panasonic.

Garantie

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van 5 jaar. Voor onderdelen op uw fiets geldt een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud. Meer weten? Dat kan hier: http://www.gazelle.nl

Bekijk Gazelle ►►