Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Wij stellen ons graag aan u voor!

DeLeaseWinkel is een merkonafhankelijke intermediair op het gebied van auto en fietslease producten, gevestigd in Capelle aan den IJssel.

In 2007 is DeLeaseWinkel opgericht en na een stroef begin, het uitbreken van de crisis en de daardoor veranderde marktomstandigheden heeft DeLeaseWinkel in 2008 een platform ontwikkeld waarop berijders, leasemaatschappijen en tal van andere belanghebbenden snel en overzichtelijk een leaseauto uit voorraad kunnen vinden. Op een gevonden auto kan men een leasecalculatie maken en bestellen, waarmee de levertijd aanzienlijk wordt verkort.

Dit speciaal voor de automobielbranche gebouwde platform is in de jaren daarna uitgegroeid tot de grootste on-line nieuwe autoshowroom van Nederland, met in hoogtij dagen meer dan 40.000 prompt beschikbare voertuigen. Met de tool biedt DeLeaseWinkel tot vandaag de dag, de leasebranche nog steeds gemak en snelheid bij het uitzoeken van een nieuwe leaseauto. Men kan in één oogopslag de voorraadpositie inzien van uitsluitend officiële merkdealers.

Uit voorliefde voor de wielersport zette DeLeaseWinkel in 2010 als subsponsor de eerste stappen richting de tweewielerbranche. In 2011 kwam de echte aansluiting, DeLeaseWinkel startte een volwaardige wielerploeg en kwam hierdoor in aanraking met fietsfabrikanten, rijwielspecialisten en leveranciers.

Door de samenwerking met de directie van Oneway Bike Industry B.V. ontstond er een speciale band. Al snel  werden er plannen gesmeed om te kijken of het mogelijk was de producten van DeleaseWinkel door te trekken naar wielerland, waarbij de nadruk op het leasen van de elektrische fiets moest liggen.

Eind 2013 werden de plannen geconcretiseerd met als resultaat een compleet nieuwe website waarmee elke rijwielspecialist  producten als Full Service Lease voor de zakelijke fietser en het Fiets Privé Plan voor de particulier, aan kunnen bieden. Door de realisatie is DeLeaseWinkel voor alsnog de enige aanbieder van beide producten onder één dak in Nederland en zijn de producten toe te passen op elke fiets met een minimale aankoopprijs van € 650,00 ongeacht of het een conventionele, elektrische, race, mountainbike of sportieve fiets betreft.

Ronald van Staal en Ruud Hulsmans

Fietslease voor iedereen

DeLeaseWinkel biedt diverse mobiliteitsoplossingen, waardoor er altijd een passende invulling kan worden gegeven aan uw mobiliteitsbehoefte op het gebied van lease, ongeacht of het gaat om een zakelijke of particuliere invulling.

ZZP
Particulier
MKB
 Non-profit
Corporate

Kennis & Ervaring

Door de opgedane kennis en ervaring in de automobielbranche is deze gemakkelijk door te trekken naar de tweewielerbranche. Als partner van DeLeaseWinkel weet u precies waar u aan toe bent. De toepassingen zijn zo gebouwd dat deze voor iedereen begrijpelijk zijn. Dus geen lange teksten met juridische termen die meer vragen oproepen dan beantwoorden, maar heldere concrete uitleg in zo min mogelijk bewoording.

Onze ambitie

Sacha Boedijn, secretaris afdeling Fietsen van RAI Vereniging vindt dat Nederland de voorbeeldfunctie die het in Europa als fietsland inneemt veel meer moet koesteren door fietsen leuk, laagdrempelig en betaalbaar te houden. Wij zijn het daar uiteraard mee eens. Onze ambitie is om met onze producten de helpende hand te bieden aan veel mensen die ervan dromen om echt van de fiets te genieten maar daar niet direct het budget voor beschikbaar hebben.

Wij hopen dat velen onze ambitie koesteren. Wij wensen u alvast, vele, fijne fietskilometers!