Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

 

Het succes verhaal

Cube is echt zo’n succesverhaal! In 1993 werd de eerste Cube gebouwd, ergens achter in een Duitse meubelfabriek. Ruim 20 jaar verder is Cube niet meer van de fietsenmarkt weg te denken! Cube dankt de meeste naamsbekendheid aan zijn geweldige line-up mountainbikes. Modellen als de Stereo, de Elite en de Reaction series zijn niet meer weg te denken! Cube heeft ook een flink aantal racefietsen, trekkingfietsen en elektrische fietsen. De Cube e-bikes heetten eerst EPO, maar sinds modeljaar 2015 noemt Cube deze modellen Hybrid.

Cube Racefietsen

De racefietsen van Cube staan bekend om hun geweldige prijs/kwaliteit-verhouding. De instapper is de Cube Peloton collectie, een racefiets met een serieuze racegeometrie en, leuk detail, hetzelfde stuurlint als de veel duurdere modellen. De Peloton van 2015 is er al voor € 649,-. De collectie loopt door van de Peloton naar de Axial, de Cross Ride, de Agree, de Aerium, en de Litening Super HPC (beste naam ooit!).

Cube Mountainbikes

Cube is bekend geworden met hun mountainbikes; dat blijkt ook uit het grote aanbod. Opvallend is de Cube WLS-collectie, een groep fietsen met een speciale damesgeometrie. Cube begint met de Access en de AIM, beide met 26” wielen. Naast instapmodellen met 26” wielen heeft Cube een grote collectie 650B of 27.5” wielen; deze mountainbikes hebben vaak een iets groter broertje in de vorm van een Cube 29er! Hoe duurder de Cube mountainbike, hoe racier het wordt en hoe agressiever de geometrie wordt. Wil je dus een goede, snelle mountainbike met een geweldige prijs/kwaliteit-verhouding, dan is Cube je merk!

Cube Trekking

Cube is Duits en Duitse merken hebben een grote collectie cross-hybrides, fitnessfietsen en trekkingfietsen. Cube is daar geen uitzondering in. Van de sportieve Cube Curve of toch dikke Kathmandu kilometervreter; Cube heeft voor ieder wat wils!

Cube Hybrid en Cube Elektrische Fietsen

Niet te verwarren met de hybride fietsen; Cubes elektrische fietsen heten vanaf modeljaar 2015 Hybrid. Cube maakt alleen maar gebruik van Bosch motoren, en dat zetten ze op vrijwel ieder type fiets. Zo zijn er Cube elektrische mountainbikes, Cube elektrische trekkingfietsen en Cube elektrische crosshybrides. Opvallend is dat Cube op haar E-MTB’s Bosch Nyon monteert, een prachtige nieuw systeem gebaseerd op de Bosch 2014 middenmotor, maar met een fantastisch display met ingebouwde navigatie en CO2-bespaarmeter!

Kwaliteit

Wilde de eerste generaties van Cube nog wel eens gebreken vertonen aan het frame; anno 2015 is dat wel anders. De frames van Cube zijn top-of-the-line. Innovaties; zoals het splinternieuwe C68 carbon zorgen ervoor dat Cube voorloopt op het gebied van framekwaliteit. Naast geweldige frames maakt Cube gebruik van merken als RockShox, Fox, Shimano en SRAM, allemaal marktleiders in hun eigen assortiment.

Garantie

Bij Cube van voor 2012 heb je 5 jaar garantie op aluminium frames, 5 jaar op de titanium frames, 2 jaar op de carbon fietsen. Bij modellen na 2012 krijg je 6 jaar op alu frames en 3 jaar garantie op de carbon en alu-carbon frames. Voor de heftige downhill fietsen, zoals de Hanzz en de Fritzz gelden andere regels, hier krijg je 2 jaar garantie op. Meer weten? Dat kan hier: http://www.cube.eu

CUBE UITZOEKEN