Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

Cortina is het merk van de Cortina U4 Transport, dé fiets waar je als scholier of moderne fietser op gezien wil worden! Cortina is een echt, Nederlands merk, en probeert het hipste fietsenmerk van Nederland te worden. En dat is ze goed aan het lukken, de modellen zijn leuk, eigentijds met een vleugje retro, en van beproefde kwaliteit! Cortina werkt samen met designer Janice aan de leukste en hipste fietsen. Ook werkt Cortina in 2015 samen met kledingmerk Kuyichi, om een gave Cortina Azero Kuyichi op te bouwen met versnellingsautomaat!

Cortina U4

Het begon bij Cortina allemaal met de Cortina U4 Transport. U4 staat voor Utility, de 4 voor het aantal framebuizen bij het herenmodel. Hierdoor is de fiets extra stevig! Het is een prachtige transportfiets met sterk voorrek en afgemonteerd met een Shimano versnellingsnaaf met 3 of met 7 versnellingen. De Cortina U4 heeft ook een moderner broertje, de U5, die een net iets moderner design heeft.

Cortina Moederfiets

Cortina heeft ook een moederfietscollectie; de Roots. Hierbij is er extra ruimte tussen het stuur en het zadel gehouden, zodat je ook, hoogzwanger, met een kindje in het voorzitje, genoeg ruimte en controle houdt over de fiets! Cortina heeft twee Rootsen, een klassiek model, de Cortina Roots Transport en een moderne moederfiets, de Cortina Roots.

Cortina Transportfietsen

Naast de U4 en de U5 heeft Cortina nog meer transportfietsen! Zo is er de leuke Milo, een kleurrijk model gebaseerd op de U1, is er de klassieke Soul, is er de luxe Urban HPV serie en de moderne Crush!

Cortina Stadsfiets

Naast transportfietsen heeft Cortina ook een uitgebreide collectie stadsfietsen. Zo zijn er modellen als de Cortina U1, is de Soul ook verkrijgbaar zonder voorrek, is er de Cortina Azero, die compleet naar wens is samen te stellen en heeft Cortina de Chrono, een fantastische retro fiets met 3 of 7 versnellingen!

Cortina Elektrisch

Voorgaande jaren gebruikte Cortina het Ecomo-systeem. Nu houdt Cortina deze naam, maar gaat wel over naar het Shimano STePS systeem. Dit systeem is nieuw en werkt perfect samen met de Shimano versnellingsgroepen!

Kwaliteit

Cortina’s worden in Europa gemaakt en worden gemaakt volgens de strenge eisen die Cortina in Zwolle oplegt! Cortina maakt gebruik van stalen en aluminium frames, stalen frames zijn er al sinds het begin van de moderne fiets, dus die hebben hun betrouwbaarheid al lang bewezen. Hetzelfde geldt voor de aluminium frames, wat gebruikt wordt door vrijwel iedere fabrikant. Verder gebruikt Cortina onderdelen van Shimano en op enkele modellen SRAM Automatix, een twee versnellingsautomaat. Shimano en SRAM zijn de grootste twee versnellingenleveranciers, dus dat zit wel goed!

Garantie

Cortina frames en ongeveerde voorvorken hebben een garantie van 5 jaar op constructie of materiaalfouten. De verende voorvorken hebben een garantie van 2 jaar, net als de voor- en achter drager. Voor meer informatie kan je hier terecht: http://www.cortinafietsen.nl

CORTINA UITZOEKEN