Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

Ons verhaal

Urban Arrow is een jong bedrijf, opgericht in 2010 om elektrische bakfietsen te maken. Wij ontwerpen onze producten zodat jij je met superieure wendbaarheid door de stad kunt bewegen. Of je nou je familie of andere kostbare lading vervoert. Wij helpen je het bewust en efficiënt te doen en bezorgen je tegelijkertijd een glimlach op je gezicht.

We definiëren onze niche als Smart Urban Mobility. Dit staat ons toe om te innoveren voorbij de grenzen van de traditionele bakfiets. Zolang het voertuig mensen en/of lading vervoert op een schone en efficiënte manier dan ligt het binnen ons innovatiebereik. In voorbijgaande jaren heeft dat ons een aantal internationaal erkende prijzen opgeleverd op de grootste fietsvakbeurs ter wereld, de Eurobike. Het modulaire ontwerp waarbij verschillende voorframes omwisselbaar zijn maakt een Urban Arrow tot een fiets die zich aanpast aan jouw mobiliteitsbehoefte.

Urban Arrow innoveert in een open source model. Dit betekent dat we open staan voor studenten, dealers, fietsprofessionals en fans met ideeën en feedback waarmee we onze producten nóg iets beter kunnen maken. Dus, heb jij een idee dat volgens jou echt een verbetering in onze producten teweegbrengt dan zijn wij er ook voor je!

URBAN ARROW UITZOEKEN