Fietslease dat is slim en snel geregeld!

 

 

 

Trek begon in 1976 met een missie: De fiets een oplossing maken voor complexe wereldproblemen. En dat is ze goed aan het lukken! Ondertussen is Trek een van de grootste fietsproducenten van de wereld. Trek produceert een grote variëteit aan fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. De accessoires komen veel al op de markt onder de merknaam ‘Bontrager’. In Nederland is Trek vooral bekend geworden door de wielerssport, Trek was namelijk leverancier van de Trek van Lance Armstrong.

Trek Mountainbikes

Trek mountainbikes werden eerst op de markt gebracht onder de merknaam Gary Fisher, de man die claimt de eerste mountainbike te hebben uitgevonden. De modellen heten nu Trek, maar worden nog wel goedgekeurd door Gary Fisher. Trek heeft een grote collectie mtb’s: er zijn mtb’s met 26” wielen, met 650B of 27.5” wielen en natuurlijk de bekende Trek 29ers, zoals de Trek Superfly. Nieuw zijn de elektrische mountainbikes, zoals de Trek Powerfly.

Trek Racefietsen

Trek is bekend geworden door de scherp geprijsde Trek racefietsen. Trek heeft leuke instappers (de 1-collectie) en heeft prachtige modellen in de Trek Emonda (lichtgewicht racefiets), de Domane (comfortabele racefiets) en de Madone (krachtige, aerodynamische racefiets). Trek heeft nu ook haar eigen wielerteam: Trek Factory Racing. Technieken en tips worden nu dus direct uit de wielersport vertaalt naar de consumentenmarkt!

Trek Elektrisch

Speciaal voor Europa heeft Trek een groot aantal e-bikes. De Trek elektrische fietsen zijn gebaseerd op de stadsfietsen, maar kenmerken zich door een ‘+’ tekentje achter de naam. Trek maakt voornamelijk gebruik van het BionX-systeem, het Bosch systeem en sinds modeljaar 2015 is er ook een Trek Shimano Steps ondersteuning verkrijgbaar.

Trek Stadsfietsen

Speciaal voor Europa heeft Trek een aantal Europa-specifieke stadsfietscollecties. Zo is er de Trek L-serie, een comfortabele serie met geveerde voorvork en naafversnelling, zo is er de Trek T-serie met derailleur versnelling, de Trek T-serie SL, net wat sportiever en zonder geveerde voorvork, en de Trek City-collectie, vernoemd naar (meestal) Scandinavische steden.

Trek Project One

Uniek is de Project One-afdeling van Trek. Hierbij kan je een groot gedeelte van de racefietsen en mountainbikes naar wens laten opbouwen. Dat betekend eigen keuze afmontage, kleuren, wielsets, noem maar op! Je kan je fiets dus helemaal uniek maken!

Trek Kwaliteit

Met de kwaliteit zit het wel goed! De meeste modellen worden opgebouwd naar de strenge eisen die de fabrikant uit Winsconsin op legt. Trek maakt voornamelijk gebruik van Shimano en SRAM, de twee meest toonaangevende merken in afmontage, hetzelfde geldt voor de voorvorken, allemaal bij RockShox en Fox.

Trek Garantie

Trek staat bekend om haar Lifetime Limited Warranty. Hierbij wordt op bijna alle frames levenslang garantie gegeven! Verder wordt er op het merendeel van de mountainbikes 5 jaar garantie gegeven op de swingarms, heeft de downhill-collectie 3 jaar garantie, heeft de Ride+ motor, controller en accu 2 jaar garantie (of 600 keer opladen) en heb je 1 jaar garantie op de verf en stickers! Meer weten? Kijk op: http://www.trekbikes.com

TREK UITZOEKEN