Fietslease dat is slim en snel geregeld!

Disclaimer algemeen

DeLeaseWinkel probeert de informatie op haar website zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Alle fietsprijzen op deze site zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Wijzigingen en typefouten op de gehele site zijn te allen tijde voorbehouden. De inhoud van de website kan zonder enige mededeling worden aangepast. Aan de inhoud kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.


Aanbiedingen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.


Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de beschikbare voorraad weer op een specifiek moment. Daar wij deze voorraad benutten om zowel verzendopdrachten als bestellingen uit te leveren wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom bijna dagelijks ververst.


Privacy

DeLeaseWinkel gaat zorgvuldig om met uw privégegevens. Persoonlijke informatie die ingevuld wordt in het orderproces wordt veilig opgeslagen in een afgeschermde database en enkel intern gebruikt voor de verwerking van uw order. Uw gegevens worden niet verkocht of doorgespeeld aan derden. In het geval van een bezorging stellen wij uw naam en adresgegevens ter beschikking aan onze afleverpartner. Deze is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Een verzoek van een wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens kan per post of email worden ingediend. Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke noodzaak toe is.


Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen op deze website kunnen voeren naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden waarover wij geen controle hebben. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.